Καθαρή, αποτελεσματική, φιλική στο περιβάλλον ενέργεια.

 

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μια εταιρεία που πρωτοπορεί στη χρήση της καθαρής, αποδοτικής και φιλικής στο περιβάλλον ενέργειας για τον τελικό χρήστη. Προσπαθούμε όσο το δυνατό περισσότερο για τη χρήση της ηλιακής ενέργειας τόσο στην επαγγελματική ψύξη, όσο και τον κλιματισμό για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Η βιομηχανική ψύξη και ο κλιματισμός είναι οι δύο περισσότερο ενεργοβόρες , σήμερα στο κόσμο.

Ο χρόνος απόσβεσης είναι ο απόλυτος παράγων στην επιλογή μιας επένδυσης στον επαγγελματικό χώρο. Για παράδειγμα, ένα ηλιακό Φωτοβολταϊκό σύστημα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, έχει χρόνο απόσβεσης μεταξύ 5 & 12 χρόνια. Αντιθέτως , τα ηλιακά υποβοηθούμενα συστήματα μας στην ψύξη, θέρμανση και τον κλιματισμό έχουν χρόνο αποπληρωμής μερικών μηνών.

 


 

 

lg solxenergy main

Η SolXEnergy, έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι η εταιρεία που πρώτη ανέπτυξε την καινοτομία ThermX™ (patent pending) για επαγγελματική χρήση.

Αργότερα προστέθηκαν και νέες βελτιώσεις στην αρχική τεχνολογία από διεθνείς εταίρους και μηχανικούς, με αποτέλεσμα νέων καινοτομιών, οι οποίες έχουν υποβληθεί για εγκρίσεις «πατέντας».

Αυτές οι νέες βελτιώσεις επέτρεψαν στην SolXEnergy να εισέλθει στην αγορά της επαγγελματικής ψύξης, του κλιματισμού και της θέρμανσης. Στα μέσα του 2015 η SolXEnergy μπήκε στο τομέα των μετατροπών υπαρχουσών εγκαταστάσεων, τοποθετώντας το ηλιακό της σύστημα σε συστήματα άλλων κατασκευαστών.

Η κίνηση αυτή έδωσε μεγάλη ώθηση στο προφίλ της εταιρείας , αποτελώντας το πλέον σημαντικό τομέα ανάπτυξης της.

 

Επικοινωνία

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
περισσότερες πληροφορίες Ok Πτώση