Καθαρή, δωρεάν ενέργεια για όλες σχεδόν τις εφαρμογές.

 


ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


 

 

cummins

“Είναι ακόμη νωρίς, αλλά έχουμε δει αποδόσεις με μείωση της κατανάλωσης ρεύματος μέχρι και 50% για τη δοκιμαστική εγκατάσταση στην Αγγλία. Χρειαζόμαστε ακόμη λίγους μήνες πριν πάρουμε την τελική μας απόφαση για νέες εγκαταστάσεις, πάντως μέχρι στιγμής, δείχνει θετικό.”

- Justin McKay, Cummins Global Facilities Leader.

 


 

HollywoodTrucks

“Η αρχική δοκιμή της καθαρής ενέργειας έχει δείξει δραματική μείωση στη κατανάλωση καυσίμων μέχρι και 90% σε στάσιμο φορτηγό μας, επίσης περιμένουμε την τελευταία σειρά που κατασκευάζεται τώρα να είναι κατά 30% περίπου πιο αποδοτική από τα αρχικά αποτελέσματα.”

- Andre Champagne, CEO of Hollywood Trucks.

 


 

CableandWireless

“Τοποθετήσαμε το δοκιμαστικό σύστημα το Μάιο του 2014 και αφήσαμε τους μηχανικούς μας να κάνουν τις δοκιμές τους . Για τους επόμενους 6 μήνες οι μηχανικοί μας κατέγραφαν και παρακολουθούσαν την απόδοση του συστήματος ThermX™. Υπολογίσαμε αρχικά μια προβλεπόμενη ενεργειακή απόδοση της τάξης του 51%, αλλά σε επόμενη συνάντηση μας είπαν ότι αυτό ήταν πολύ χαμηλό! Η απόδοση του δοκιμαστικού συστήματος ήταν πέραν όλων το προσδοκιών μας και κατέρριψε τις προβλέψεις μας.”

- Greg Uptagrafft, Powerplus Bahamas, President.

 


 

spar

“Όταν μας πλησίασε η SolXEnergy συμφωνήσαμε από την αρχή. Έχουμε τεράστια ετήσια ενεργειακά κόστη, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε μας βοηθά να τα μειώσουμε. Είναι λίγο νωρίς για να δώσουμε ακριβή στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής δείχνουν να είναι σύμφωνα με ότι είχαμε προβλέψει αρχικά. Αν είναι έτσι τελικά, θα προχωρήσουμε και σε άλλες εγκαταστάσεις.”

- BWG Spar operator, Bernard Kealy.

 


 

texaco

“Έχουν ήδη μειώσει την κατανάλωση ενέργειας πάνω από 36% σε επτά από τις εγκαταστάσεις μας, οπότε ήταν μια σωστή επιλογή για το έργο αυτό. Η συνεργασία με την SolXEnergy τεχνολογίες ψύξης ήταν άψογη. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις τους και τις δικές μας απαιτήσεις.”

- Richard Cox, Kay Group MD.

 


 

intel

“Συνδυάσαμε με επιτυχία την τεχνολογία Intel Quark™ με την ευφυή τεχνολογική λύση της SolXEnergy σε τοπικό super market (Lexlip, Ireland), για αξιολόγηση. Η πλατφόρμα και η συνολική λύση επιτρέπει την σε πραγματικό χρόνο αξιολόγηση της προσφερόμενης ενέργειας (ανανεώσιμη) και της χρήσης της μέσα στο κατάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα για καινοτόμα εξέλιξη και περεταίρω.”

- Brian Quinn, Director of the Intel Labs Europe Innovation Programme.

 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ


Hollywood Trucks System landscape

Hollywood trucks Fast8 pic landscape

 

Intel 1

Intel landscape

 

Texaco1 1024x680

Texaco 1024x681

 

Cable Wireless1 landscape

cable wireless 2

 

cummins landscape

cummins landscape

 

Chingford Pic

Chingford System 1 768x576@2x

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
περισσότερες πληροφορίες Ok Πτώση